Så här gör du för att ställa dig i kö

1. Fyll i anmälan till bostadskö. Betala in 300 kr på BG 5159-1725. OBS ange endast det namn köplatsen gäller som referens. När du anmäler dig får du bekräftelse till den e-postadress du angivit i ansökan.

2. För att stå i kön behöver man inte vara skriven i Åre kommun men vid eventuellt tillträde måste du skriva dig i Åre kommun.

3. Bland dem som anmält sitt intresse för en ledig lägenhet, kommer denna lägenhet erbjudas till den som stått längst i Tagehus bostadskö. Detta under förutsättningen att man hyr den från angivet tillträdesdatum, har redovisad betalningsförmåga och ej står i skuld till fastighetsägaren. Köreglerna förutsätter att du själv är aktiv bostadssökande och själv följer upp när det finns lediga lägenheter att hyra.

Lediga lägenheter

Lediga lägenheter i Åre  |  Lediga lägenheter i Duved

Om du är intresserad av en ledig lägenhet fyller du i intresseanmälan till vänster om de lediga lägenheterna. Är du intresserad av flera lägenheter fyller du i en per lägenhet.

Har du någon fråga gällande din inbetalning till bostadskön eller hur du ställer dig i bostadskön, vänligen maila bostadsko@tagehus.se

Har du frågor gällande de lediga objekten, maila hyresadmin@cemi.se

Observera att ingen bekräftelse skickas ut vid ev. anmäld intresse av lägenhet. Vi kontaktar dig via den e-postadress du angivit i din anmälan om du blir erbjuden en ledig lägenhet, inte annars.

I dagsläget är den ungefärliga kötiden i Åre tre år, något längre på de mer attraktiva och större lägenheterna. I Duved är kötiden varierande mellan ett till två och ett halvt år.