Så här gör du för att ställa dig i kö

1. Fyll i anmälan till bostadskö. Betala in 300 kr på BG 5159-1725. OBS ange endast det namn köplatsen gäller som referens. När du anmäler dig får du bekräftelse till den e-postadress du angivit i ansökan.

2. För att stå i kön behöver man inte vara skriven i Åre kommun men vid eventuellt tillträde måste du skriva dig i Åre kommun.

3. Bland dem som anmält sitt intresse för en ledig lägenhet, kommer denna lägenhet erbjudas till den som stått längst i Tagehus bostadskö. Detta under förutsättningen att man hyr den från angivet tillträdesdatum, har redovisad betalningsförmåga och ej står i skuld till fastighetsägaren. Köreglerna förutsätter att du själv är aktiv bostadssökande och själv följer upp när det finns lediga lägenheter att hyra.

Lediga lägenheter

Lediga lägenheter hittar ni på AGO Mitt i Åres hemsida: www.agoiare.se, under fliken Lediga lägenheter. Se rubriken LEDIGT JUST NU. 
Om du är intresserad av ledig lägenhet fyller du i intresseanmälan till höger om de lediga lägenheterna. Är du intresserad av flera lägenheter fyller du i en per lägenhet.

Har ni någon fråga eller fundering gällande bostadskön, vänligen maila bostadsko@tagehus.se